Postgraduate – Poultry Health Sciences

12/04/2021 - 13:11

De postgraduaatopleiding Gezondheidswetenschappen voor Pluimvee van de Universiteit Gent biedt een unieke kans om de verschillende aspecten van de gezondheidswetenschappen voor pluimvee grondig te bestuderen, waarbij de kloof tussen theoretische en toegepaste kennis wordt gedicht, met als doel huidige en toekomstige professionals uit te rusten met kennis, vaardigheden en begrip om de wereldwijde en lokale uitdagingen in de toekomstige pluimveeproductie aan te pakken.

Postgraduate – Poultry Health Sciences

Cursus Structuur

De postgraduate in Poultry Health Sciences is een driejarig programma aangeboden als een online cursus ondersteund met in totaal 5 weken van on-site praktische training en 2 weken van stage. Online en afstandsonderwijs biedt studenten de flexibiliteit van het bestuderen van overal en op elk moment via het internet. Deze nieuwe online postdoctorale cursus biedt een nieuwe manier om innovatieve leer- en onderwijstechnieken te combineren met interactie tussen docenten en medestudenten van over de hele wereld. Door deze online cursus te combineren met korte praktijkstages op locatie kunnen studenten zowel diepgaande theoretische als praktische kennis opdoen.

Deze postdoctorale cursus is ontworpen voor mensen met een doorlopende baan of met andere verplichtingen.

Deze cursus is ontworpen om studenten met een diverse educatieve achtergrond met een interesse in pluimvee gezondheidswetenschappen, niet alleen dierenartsen op te leiden.

Alle informatie hier.